Category: "Asia"

Afscheid van Shanghai

September 30th, 2002
Na 6 maanden verbleven te hebben in Shanghai, keer ik nu definitief terug naar Belgie. Mijn laatste 6 maanden voor MND (Mobile Network Division) zal ik vast en zeker nooit of te nimmer vergeten. Het was een erg leerrijke periode, een erg verrassende… more »

Weekendje Hong Kong

September 29th, 2002
Alvorens naar Europa terug te keren, heb ik nog eventjes Hong Kong bezocht samen met Sylvain. En wie liepen we er bovendien opnieuw tegen het lijf, ja hoor, ... Geert en Vanessa ! Hong Kong, bestaat uit enerzijds 'Hong Kong Island' en anderzijds… more »

Wat jullie nog kunnen verwachten

September 26th, 2002
Mijn 6 maanden in Shanghai zitten er bijna op. Het laatste weekend van september ga ik nog gedurende enkele dagen Hong Kong bezoeken. Het verslag en foto's van dat weekendje zullen eind volgende week online terug te vinden zijn. Voor de… more »

Geert & Vanessa

September 20th, 2002
Geert, een goede vriend en tevens ex-Alcatel collega maakt samen met zijn vriendin Vanessa, een rondreis van enkele weken doorheen Oost-China. Na een uitgebreid bezoek aan Beijing en Xian, verblijven ze momenteel voor enkele dagen in Shanghai. Vermits… more »

'Steak and the Ascott ladies'

September 17th, 2002
Een babbel met enkele Ascott dames (O, Chao, Yuuyuan) heeft er toe geleid dat we allen konden genieten van een lekkere steak, een glaasje rode wijn, zwemplezier, ijscreme en vooral buikpijn van het lachen. more »

'Shanghai Tourism Festival'

September 14th, 2002
Zaterdagavond had de kick-off plaats van het 'Shanghai Tourism Festival'. Dit outdoor festival begon omstreeks 20 uur ter hoogte van Nanjing Road Pedestrian Mall. Naast een optocht, music en dancing acts zou omstreeks middernacht een heuse 'dance party'… more »

'Shaolin Warriors'

September 8th, 2002
The 'Shaolin Warriors' is meer dan een kungfu show. Ze trachten het 'tempelleven' van de 'Shaolin monks' uit te beelden, het mediteren, het trainen, ... more »